Beachflaggor med tryck

Ladda ner produktblad


Med vår beachflagga får kunden högsta uppmärksamhet på liten yta! Hög kvalitet på flagga, tryck, fötter och stång ger lång livslängd. Det är dessutom enkelt att byta budskap på beachflaggan titt som tätt. Adela beachflaggor - ett system - många möjligheter!

Produktinformation

Högsta kvalitet på flagga, mast och tillbehör. Kanal för flaggmasten förstärks med dubbelt tyg i toppen och vid infästning för lina.

Brett urval fötter av hög kvalitet, möjliggör användning av beachflaggan vid alla typer av tillfällen - både inom- och utomhus. Mast i glasfiber av högsta kvalitet och förvaringsväska ingår.

Material

Beachflaggan tillverkas i stickad flaggpolyester, 115 g/m², med dubbel kantsömnad och extra förstärkt material i toppen, ger en beachflagga av högsta kvalitet. Detta är en viktig skillnad från de beachflaggor som bara varmskärs längs kanterna utan sömmar. Alla flaggor är genomtryckta med UV-beständigt digitaltryck.

Dimensioner

Beachflaggan finns i 2 modeller - Fena och Fjäder.
3 storlekar - Small, Medium och Large.


Tillbehör

Ett system - många möjligheter...


Kryssfot


Vattenbälg 10 kg / 40 kg


Jordskruv plast


Markpinne


4-kantsfot
5 kg / 15 kg / 20 kg


Väggfästen

Adela erbjuder beachflaggor i 2 modeller – fena eller fjäder. Beachflagga av modellen fjäder ger rundade och ovala budskap en bra exponering. Modellen fena möjliggör största möjliga exponeringsyta för ert budskap. Båda modellerna finns i 3 storlekar, Small, Medium och Large.

Fötter till beachflaggor av högsta kvalitet för alla typer av underlag – till och med snö!

En beachflagga är en mycket användbar marknadsföringsprodukt som passar i många olika miljöer och sammanhang. Beachflagga, strandflagga, beachflag, reklamflagga, kärt barn har många namn, är tillverkad för användning både utom- och inomhus. Enkelt att montera och sätta upp i butik, på kontor, arenor; vid event, mässor, tävlingar; under kampanjer, som skyltning eller varumärkesexponering.

Billiga beachflaggor i all ära men vi tycker dock att en beachflagga med bra pris av hög kvalitet är en prisvärd beachflagga, inte bara billigt utan även att den håller över tid. En beachflagga med tryck ska tåla tuff väderlek och att stå utomhus under lång tid. Det gör våra beachflaggor! 

Tryck med den senaste digitala UV-tekniken garanterar ett mycket bra färgdjup och högsta UV-beständighet.

En beachflagga är en optimal lösning för reklam såväl inomhus som utomhus. Enkel att ta upp och ned samtidigt som du på ett snabbt och billigt kan byta ditt budskap. Du beställer bara nytt flaggtyg!

Grafisk hjälp?

Vi hjälper till med förslagpå din beachflagga med tryck och din grafiska utformning av reklamprodukter.
Vi skickar alltid korrektur för godkännande innan tillverkningen påbörjas.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.