Eventtält 

Oavsett vad ni kallar det så har vi det här: Eventtält, reklamtält, popup tält, utställningstält, samtliga tält med tryck om så önskas.Vi har en mängd flexibla tältlösningar som enkelt monteras upp eller ned på några minuter för alla behov och tillfällen.

Produktinformation

Tälten är av högsta kvalitet och garanterar lång hållbarhet. Varje del av tälten kan tryckas med individuellt motiv. Marknadens största urval av väggar ger maximal flexibilitet. Levereras komplett med markpinnar och rep för infästning. Går att få i en mängd olika storlekar och modeller - enkelt att anpassa för just ert behov! 

De vanligaste storlekarna är 3 x 3 m, 3 x 4,5 m och 3 x 6 m.
Kontakta oss för mer information!

Ni bestämmer vilka
sidor ni vill ha tryck på


Stomme av 6-kantig aluminiumprofil

Material

4-färgs sublimeringstryck på vattenavvisande polyester 300 gr/m² av högsta kvalitet, ger marknadens bästa eventtält. Stomme i 6-kants aluminiumprofil
Ø 45 mm (45x10x1,2mm) ger mycket bra hållbarhet.

Tälten finns i följande standardfärger vid 1-färgstryck:


Tälten har en enkel och stabil konstruktion - dragspelsmodell - som gör att man sätter upp tälten på ett par minuter.Tillbehör till tälten


Stålvikt 5 kg / 20 kg

Väska på hjul

Markspik

 

 
Grafisk hjälp?

Vi hjälper till med förslag och grafisk utformning av reklamprodukter.
Vi skickar alltid korrektur för godkännande innan tillverkningen påbörjas.Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.